Послухай, сусиде

Послухай, сусіде ...

       Кому писано, той знає ….


Прихильник байстючої влади!
Хіба ти не бачиш, добродій,
що, де «кольорове» - там зрада,
майбутнє народу вкрав злодій.
Батьки марно дивляться вгору,
бо до їх дітей нема діла
ні містерам, ні їх сіньйорам.
Чи цього країна хотіла?
За зраду прийшла допомога …
в друкованих купах паперу.
- Візьми грошей трохи, небога.
       Прийшла демократії ера!
       Радій від того подарунку,
       підтримка вам з-за океану.
- Мені б щось істотне, для шлунку?!
- Придбай собі свійську сметану,
       наріж свого сала й цибулі,
       і хліба окраєць десь знайдеш …

А з неба летять тільки кулі
й крилаті ракети всім зайвим.

А ви ще пишаєтесь гучно
тим … вступом в єдину Європу.
Вони вас скупають по – штучно,
щоб все тут загарбати скопом.
Чи, може, Вам, дядьку, начхати
на все … і усіх ще й до того,
аби дали по-панувати?
… бодай поздихають корови!
Приємно, що звуть демократом?
Придбав незалежності вперше?
Сусіда щоб зміг посилати
до …. тільки якщо він не вмер ще …

       09 листопада 2008 року


Рецензии