Мелодiя кохання

Кохання - це струна!
Ти можешь грати хоч усе життя,
Але якщо невміючи акорди брати
В ту мить оберветься вона!

Ось так і я, усе життя
Знайти струну ту намагаюсь!
Почати грати - не біда!
Але в навчання план я невкладаюсь!

Бувають дні, погано так мені,
Що хочеться піти і невертатись!
Допомагає лиш єдине - ці листи,
Дущі і серцю відкриватись!

Скажи, а де знайти
Натхнення, щоб акорди підібрати?
Не можу взяти і піти!
Повинна я мелодію дограти!


Рецензии