Зорка

Зорка мая сінявокая,
моцна кахаю цябе.
Хай ты такая далёкая
Свеціш мне,нібы у сне.

Ноччу прыемна і хораша
У неба начное глядзець.
Зорку адзіную бачу я
Сярод сузор'яу падзей.

Светам сваім ты сагрэй мяне
Сэрца маё апалі
Сваёй пяшчотай і вольнасцю
Ззяй ты на нашай зямлі.

Ведай,што толькі адну цябе
Буду кахаць усё жыццё.
С светлай прыгожаю зорачкай
Звязана сэрца маё....


Рецензии