Мати сина проводжала...

У дорогу далеченьку
Мати сина проводжала,
Не спала вона, рiдненька,
Не спала, переживала.

Син в дорогу йшов далеку,
Iхав з рiдненькоi хати,
Iх забрали у морпехi,
Iх забрали у солдати.

Службу вiрно нiс державi,
Мати ж очi проглядiла,
Дочекалась сина в славi,
I в церквах свiчки палила.

Син з вiйни прийшов цiленький,
Борг вiддав своiй державi,
Вiн для матерi рiдненький,
Повернувся - з орденами.

Дочка в сина народилась,
I дружина ой, красива,
Мати ж все за них молилась,
От родина i щаслива.

Щастя матерi - у дiтях,
Но не всi вернулись цiлi
З той вiйни, що утворилась,
Молитви - охоронили.

Павшим - вiчний спокiй буде,
Мати ж дiток зберiгайте,
I в церквах твориться чудо,
Ви того не забувайте.

       07.11.08.


Рецензии