Чекання

В небі летіла палаюча зірка,
Ти загадала бажання.
Так зародилося нове кохання,
А зірка прицьому згорала.

І ти все дивилася в небо безкрає,
А в ньому жодной хмаринки.
Ну деж ти мій милий,тебе би побачить,
Достатньо хотяби хвилинки.

А милий барився, і сльоза солона
В душі твоїй смуток рождала.
Но вірила ти, що з"явиться він
І до ранку його чекала...


Рецензии