Кохання...

Кохання є, я точно знаю,
Бо я кохаю лиш тебе,
Тебе лиш бачити бажаю,
Тобою лиш живу, мине,
Той час,що швидко плине,
Але в душі моїй завжди,
І серце лиш до тебе лине,
З тобою прагне бути лиш,
Ти зрозумій нарешті те,
Що ти коханий мій єдиний,
Я знаю точно-час мине...
І будем разом назавжди!
Кохання є...


Рецензии