Цiлунок

Вірш-посвята Д.Р.

Дмухнуло...
Вітер поміж нами.
А ми торкаємось губами
Одне до одного...
Цілунок...
І вітер...
Осінь...
П"ємо трунок.

П"янить кохання в падолисті.
Ми молоді.
Думками чисті.
Нас пестить вітер.
Ми живемо.
Закохані крізь осінь йдемо.

30.10.2008


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.