Володимир Зирянов

Небесний знак любові на чоло
поставив ангел при народженні його,
Небесний знак - відмітка осяйна
усе життя із ним була вона.

Всі ми, що тут, ще плачим, ще скорбим,
а Небеса вже радуються з ним,
бо він небесну ніс предвічну суть-
Любити всіх і всім за друга буть.

Небесний знак любові на чолі
ми бачили великі і малі,
Він приклад дав нам, приклад що робить,-
Іти за Господом, і вірить, і любить.


Рецензии
Очень правильное стихотворение!
Идти за Господом с верой, надеждою, любовью! С уважением Василий Загорулько

Василий Загорулько   30.08.2015 19:58     Заявить о нарушении
Спасибо! В.Зырянов -человек с большой буквы!

Бимот   30.08.2015 20:24   Заявить о нарушении