Вiкно у далечiнь

Дивлюся у відчинене вікно,
Вікно на зустріч моїм мріям,
І манить в далечінь воно,
в серцях зароджує надію…

Стрибну я у полон блакитних снів,
Зариюсь з головою у бажання,
І пробіжу по райдузі дощів,
Що землю умивають з-поза рання.

Я полечу за хмари з вітерцем,
Він буде пестити мої долоні,
і стане назавжди моїм взірцем,
і не затримає мене в полоні…

Я снігопадом ляжу на траву,
Зігрію її ласкою своєю,
І заспіваю пісеньку нову
Про ту любов, що може стать твоєю…


Рецензии