Висок гори...

Високі гори, повиті хмарою,
Вершини, укриті снігом.
Здається, дихає в небо парою
Одвічна холодна крига.

Жодного шуму, жодного звуку,
Повітря таке холодне...
Сонце заходить, і знову розлука
Зі світлом, немов безодня.

Ще трохи сонця, немов примарою
Впаде на відкриту книгу...
Високі гори, повиті хмарою,
Вершини, укриті снігом.

20.04.2007


Рецензии