Стiна дощу...

...Стіна дощу...
       Крізь місто парасоль
Ти йдеш.
       А я махну Тобі рукою
Через вікно.
       Думками я з Тобою
Іду.
       А дощ співає До-Мі-Соль
У листі.
       Вітер збурює думки
Забуті.
       У калюжах краплі-сльози
Пролиті кимсь
       Ще в теплі літні грози,
Давно.
       За склом.
       На відстані руки...
...Стіна дощу...
       
       30.10.2008


Зображення: Володимир Слєпченко  "Осінь у Львові"


Рецензии
Упізнаю Львів...
Скільки там не був - або дощ або сльози...
Або славна пиятика...

Не моє місто, на жаль...

Ингварриус   17.03.2010 00:48     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.