Одягись у слова

Одягнись у слова,
у високі, у ніжні, у гарні.
Ну влаштуй мені цей
Новорічно- нічний маскарад.
Розкажи мені, друже,
яка ми божествена пара,
Як нам світять зірки,
Що злетілись на космо- парад!
Ти правий, я сама
відучила тебе говорити
ці красиві слова,
що здавалися зайві мені...
Та сумує в душі
Ця самотня струна незігріта
За багаттям признань,
Як за казкою сонячних снів.


Рецензии