***

Я тебе кохаю Віталію, хочу я з тобою в Італію.....
Скоро наш літак відлітатиме
Поспішаймо на місця наші сядемо
Ми прищябнемо ремені, зручно вмостимось
Високо під хмари у літаку піднесемось
Щасливо долетимо, мьяко сядемо
Нас з тобою італійці вітатимуть!
Я тебе вітаю Віталію, ми з тобою прилетіли в Італію
Обніми мене любьязно за талію
Проведи зі мною час, прогуляймося,
Не сумуй, не журись - посміхаймося!
Це не Балі і не Делі, не Данія
Це прекрасна й красива Італія!

       осінь 2004


Рецензии