Панiчний страх

Даєш життя і відбираєш,
Хоч все це тіні забуття.
У холоді душа вмирає
І просить в неба каяття.

Вітри надії колихають.
Живеш у вічній пустоті.
Хоч люди поруч, ти тікаєш,
І просиш дружньої руки.

Для тебе музика - це крики,
А крики - музика твоя.
І відчуваєш щось втрачаєш,
В кайданах гинуть почуття.

Легке бажання грати в Бога?
Створити щось нове й живе?
Та дихання нема в самого -
Давно уже твій труп гниє...


Рецензии