Вечiрня дрiмота

Над річкою, як оксамитом
Туман розлігся, заплелись
У верби віти, в’яне літо,
Птахи за обрій подались.

З натхненням дмухає у воду,
Безпечний вітер, тихо скрізь,
Милується своєю вродою
Осіннє листя, що колись

Співочій зеленню так грало,
Тепер жовтіє цей наряд,
І сонця легке забрало
Його оживить, та навряд.

Така тут тиша. Сонна млява
Оповиває, коливає,
Останніх променей так мало
І все навкруги засинає.


Рецензии
ЛАРОЧКА!С ДНЁМ ПОЭЗИИ!Замечательно у тебя получается природа на украинском.

Лиза Столетова   22.03.2013 00:45     Заявить о нарушении