Прошу...

Прошу тебе зізнайся долі
Що ти не можеш розлюбить
Що слів одних замало волі
Що так прекрасно знову жить

Прекрасно знову чути голос
Коханий цей, єдиний знов
Знов від кохання все втрачати
І розум свій, та не любов

Якщо ти віриш, що назавжди
Якщо ти знаєш, що одна
Навік потрібна ти єдина
То вже назавжди не сама


Рецензии
Этот стих написан моей подруге...

Кузьменко Ирина   24.10.2008 21:49     Заявить о нарушении