Молния Зевса

……………..навеял «Автограф» Ё.Ё.

*
Пригадую,
Як батько їздив кіньми –
І грім коліс лунав аж до небес
Й сириці блиск, –
Як блискавка у Зевса.

*
Припоминаю,
Как ездил на конях отец –
И гром колёс долетал до небес
Й сыромяти блеск, –
Как молния у Зевса.


Рецензии