Эта надия

- ОННА В МЭНІ ВЖЕ ВМЭРЛА.

- НУ ДА?!!

- Й ШО В ЦІМ СМІШНОГО?!

- ПАФОССО.

- ДА. СТРАННО.

- ТАК ШО: ВЖЭЄ ЗРОЗУМІЛА?

- ЩОСЬ ЙКЕСЬ..НО ЩО?!

- ПРАВЫЛЬНО.

- НО Я НЕ ЗНАЮ ЙКЭЄ ІМЕННО!

- НО ВІДЧЮВАЕШ!

- ЩО ІМЕННО?!

- ЩОСЬ.

- НУ Й ШО?!!

- ТАК ЦЕ Ж НІЧЁ!

- ВНО ЩО? - ЗМІНЫЛОСЬ!?

- НЕТТ! ПОЯВЫЛОСЬ!

- ТАК НЫ ФИGА Ж НЕ ІЗМЕНЫЛОСЬ!!!

- ТЫ ПРОСТО ЩЭЄ НЕ РОЗДЫВЫЛАСЬ!!

- АЙЙ! НУ ВАСС!!..


Рецензии