Поету...

Птаху з поламаними лапами,
Що лежить поруч квітки рафлезії
В місцевості екзотичній
Треба читати поезії,
Бажано еротичні.
Промовляти до нього латиною,
Дістати струменти музичні,
Заграти Вівальді, Штаруса,
І щоб повз пробігаючі страуси
Заспівали мовою дивною.
Птаха накрити треба
Оксамитами пурпуровими,
Щоб не бачити лапи поламані,
Що придушені зверху каменем.
Земля йому - сіль. Цукор - Небо.
Аби крила були здоровими!


Рецензии
Я уже говорила,повторю - ОЧЕНЬ))))))))
В ТВОЕМ стиле)))

Женя Тимошенко   14.11.2008 20:45     Заявить о нарушении