Делеко!

Чомусь в душі моїй печаль
Й тебе,нажаль,нема зі мною
Думками лину тільки влаль
Де ти,коханий,й вже з тобою

Я біля тебе,ти зі мною.
Весь світ тепер мені байдужий
Ми разом, милий, я з тобою
Тебе,коханий,люблю дуже!

Та час мені вже повертатись
Бо в мене є своя реальність,
Від погляду час відірватись,
Вже час мені сюди вертатись

І я вже тут, і знов далеко
Між нами знову далечінь...
І бути тут самій не легко,
А на мені ще твоя тінь...

І знову нам з тобой не легко,
Я тут сама, а ти там сам...
І знов не разом, так далеко,
Думки лиш там...і вже не сам!
(17.07.06.)


Рецензии