Одиночество

Самотність

Вечірній берег
горне хвилі ніжно,
мов нереїд, до теплого піску,
на що – розводжу,
тільки я руками.

Одиночество

Вечерний берег
Пригребает волны нежно,
Словно нереид, к теплому песку,
На что – развожу
Только я руками.


Рецензии