Станси 46-50

(46)***
Куди ви намилені милі на милицях?
Кому залицяєтесь лиця безликі?
Як олово - стигне мовчання у вилицях,
та очі вмирають під стінами крику.

(47)***
Сперечалися, та аргументи - з вати.
Розбивалися горохом просто в стінку.
І сумління чисті. Важко легувати
крицю чоловічу та корицю жінки.

(48)***
Як очі протирав - а то вже інше "не-злови",
за тим, що вчора - вечір відчервленів наче б.
Із ніг на голову - все те, що йде до голови
і колами скрипить - що вийти має з плачем.

(49)***
Нестачею розпочалися в осені торги.
За літо бабине ясу птахи купили
і ламаним грошем платили їхні крила
за теплу позолоту від жовтневої пурги.

(50)***
Спомини - пробіли з комами.
В три крапки здавлена остання пря.
В промені - галактик гомоні
зимую, мріючи про звіздаря.

21 Жовтня 2008


Рецензии
Юрцю, як на просто вірші - в твоєму стилі. Як на чотиривірш із закінченою думкою - афористичності бракує.

Леся Романчук   21.10.2008 22:44     Заявить о нарушении
Зрозумів, дякую Ле`,
Подумаю ще, але розігнатися в 4х рядках - дуже важко.
У попередньому 5-ти стасі замінив повністю "Пепто"...
Закинув ще одного віршика - дуже мене нині тово...

Юрий Лазирко   22.10.2008 00:45   Заявить о нарушении