Мальвiна

Не вміє сміятись дзвінко,
І плаче наполовину.
Живе на цім світі жінка
З очима ляльки Мальвіни.

З блакитним її волоссям,
В мережаній сукні білій.
І принца чекає досі
Усупереч темній силі.

Невимовлене злочинство,
Невичекані надії,
Невибавлене дитинство
Ховають уперто вії.

Невибавлене дитинство
Вночі потихеньку плаче,
І вушками витирає
Ці сльози плюшевий зайчик.

А де її половинка?
І що вам до її горя?
Така незбагненна жінка
З очима кольору моря.

З волоссям ляльки Мальвіни,
З душею кольору снігу.
Беззахисна, мов дитина,
В жорстоких дорослих іграх.

Червоних вітрил чекає
І принца чекає досі,
І ще сивину ховають
Блакитні лялькові коси.


Рецензии
Без коментування, просто, щоб оцінку "сподобалось" поставити.

Иван Нечипорук   01.02.2009 23:37     Заявить о нарушении
На это произведение написано 10 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.