Стережись закоханого

Cтерегтися? Не сміши, кохана! ;)
У тобі я передбачу кожен рух,
І як воша любить свій кожух,
Так і ти в мені навічно заблукала! ;)


Стерегтися? Ой, не треба слів! ;)
Твій рекрут нічого не боїться,
І як сонце сяде він насниться,
Бо коханій, бач, не вистачає днів! ;)


Стерегтися? Справжній я козак, ;)
Причарую й мавку як зустріну!
Та без тебе,от, халепа, - гину, ;)
Ось тому я - вірний одинак.


Стерегтися? Не лякай, кохана!
Ти знайди спочатку кращого ніж я!
А коли вже вийшла отака-то справа,
Витримки йому забракне, зіронько моя! ;)

Відповідь на http://www.stihi.ru/2008/10/15/3240


Рецензии
Ну, друзі, ви один одного гідні!

Лелелада   21.10.2008 23:32     Заявить о нарушении
Спасибо, Лелеладушка! Мы старались друг друга растормошить.

Диана Алмазова   22.10.2008 12:56   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.