Тоб завжди...

В твоїх очах моя любов
Рука твоя мою тримає,
І закипає ніби кров,
Коли тебе зі мной не має
Коли ти поруч і зі мною
Немов весь світ і небеса
Лише для нас удвох з тобою.
Моя душа навік злилася...
З твоєю, милий, бо твоя
Я до краплиним,ніби згоря
Напився терпкого вина.
Бо я така, я не солодка
Й зпянів ти швидко...
А шкода, що ніби вчора,
Час минає, а я з тобой,
Я не пішла, назавжди
Чуєш? Навіки, ти все для мене
Бо лиш тебе кохаю я...завжди!


Рецензии