Рано

Пізно. Задихатись в обіймах
Пізно. Цілувати долоні
Чемно. Вже с тобою на «ви» ми
Певно. Душі стали солоні

Рано. Загортати образи
Рано. Кажу тобі – це осінь
Дурні. По латте і вже разом
Діти. Ще у феї щось просим…


Рецензии