***

 Ти чуєш? Це серце...
 Все дужче і дужче
 До тебе, коханий.
       прагне летіть...
       до тебе одного
 Душа моя рветься
       І сльози мої
 Від розлуки з тобою
 Я...навіки твоя!!!
       Ти навіки мій
Любов до тебе жадає
В полоні нестриманих мрій
(16.08.08.)


Рецензии