Haд я...

Зруйноване, стоптане. упало додолу
 Підняти б. та сили замало одного,
Замало і сліз,і старання,все марно
Замало зусиль і в душі твоїй хмарно

Навіщо питати, чекати що скоро...
Навіщо страждати все знову і знову
Навіщо тобі молодою вмирати?...
Хотіла кохати, розбита від втрати

Любила, чекала і мала надію...
Надію на в майбутнє,на щастя надію
Зруфновано все, в полоні утрати
Від того коханню вже час помирати

Зруйноване, стоптане. упало додолу
 Підняти б. та сили замало одного,
Замало і сліз,і старання,все марно
Замало зусиль і в душі твоїй хмарно

І знаю, що час вже тобі помирати
І час відійти, додати ще втрати
Та серце ще б'ється,і є ще надія
Я чую дихання,здійсниться ще мрія
(1.07.08.)


Рецензии