Присвячення

                С.

Як на сцені-то Лебідонька,
Як на сцені-то Купавонька...
Розцвіла, немов та квітонька,
Пропливла, неначе павонька.

Ти дочка мені? Чи подруга?
Доленьку на двох розділимо...
Хай щастить тобі в дороженці,
Мрій моїх живеє втілення!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.