Всi логiни зайнято

Поезія в прозі чи проза в поезії?
Тому що так модно чи тому що так треба?
Тому що вона всюди -
у часописах
на вечорах
на телебаченні
в Інтернеті
чи тому що вона в мені?
Тому що коли чую її наживо, серце стискається?
Мабуть, тому що вона апокаліптична, як той жарт про світ, у якому всі логіни зайнято.


Рецензии