Стыдливо ЯС

*
Сором’язливо
Цуцик сусідський стоїть.
Очі у землю.

Переступає
З ноги на ноги. Не зна,
Як привітатись.

Перший свою протягнув:
- Дай мені лапу!
Хвостиком він завертів.
-Здрастуй, патлатий!


*
Стыдливо
Пёсик соседский стоит.
В землю глаза.

Переминается
С ноги на ногу. Не знает,
Как поздороваться.

Первый свою протянул:
- Дай мне лапу!
Хвостиком он завертел.
- Здравствуй, патлатый!


Рецензии