Резинка

Спиралью нервов
Колосится
Мозг,
Голубые дорожки –
Вектора вен –
Вздулись
На вспотевшем
Бледном
Лбу.
Того и гляди –
Лопнут,
Как резинка
От трусов
На целлюлитом
Пожратой
Заднице
Страдающего
Булимией
Буржуя.
 


Рецензии