Не знаю кто

*
Не знаю хто,
чи Аполлон, чи Зевс?!
На мій вогонь душевний задивились.
Як не наврочать –
Викрадуть лихі!

*
Не знаю кто,
Аполлон, или Зевс?!
На мой огонь душевный засмотрелись.
Если не зглазят –
Украдут злодеи!


Рецензии