Зрада

Світла нема,
Незастелене ліжко...
Навкруги одна тьма
І в стільчика зламана ніжка.

Тут немає нічого святого,
Тут зрада живе давно,
І гуляща душа молодого,
І серце його заодно!

Червоні потоптані квіти,
Розкиданий білий папір,
Молода не зможе тут жити -
Тут невірності цілий набір!

Тут більше немає кохання,
Тут б"ється вірність об стіл,
Живе тут порочне бажання
Без правди і мрій...

Ось розбите скло,
На порозі чиясь кров,
Сюди недавно заходила зло,
Яке безжалісно вбило любов!


Рецензии