Верлибр укра нською

Бодай же зустріти тебе, блискавичну,
І за руку взяти, спинити твій біг...
Розчулиш очами...
І що я не зможу, чого я не зміг -
Мені все розкажеш. Сльозу ти криничну

Проллєш - і я плачу...
Пробачиш мені?

Ту дурість розкуту, ганебні бажання,
Якими тебе я колись ображав.
Докірливо палиш...
Повір, що ніколи я зла не бажав!

Стривай, хоч залиш мені час на зізнання!
Та ти вже уходиш...
Тепер все - минуле, я тебе не знав...


Рецензии