Персефона

*
Весняний цвіт
Прикрасив білий світ –
Із підземелля
Вийшла Персефона.
Назад вернеться,
Як розквітне сніг.

*
Весенний цвет
Украсил белый свет –
Из подземелья
Вышла Персефона.
Назад вернется,
Как разцветёт снег.


Рецензии