Кому в дкрити душу

Кому відкрити душу, як нема кому?
Кому сказать,що серце вже втомилось
Кому потрібні ці слова, і не тому
Що я сама, тому що помилилась...

Я помилялась в друзях, далі йшла,
Я бачила брехню, та закривала очі
Та годі вже,і зараз вже я не сама
Бо вірний друг завжди зі мною!!!

Він зрозуміє,допоможе і дасть долонь
Один надійний, та тривоже цей вогонь
Що вже не раз палив надії,
Що обпікає, та не гріє...

Кому відкрити душу, треба знать!!!
І бути впевненим,що все без фальша
Я друга справжнього знайшла
І що ж,надія є,і вірю,що назавжди!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.