Я вмираю в Тобi, наче в холодному морi...

Як море топить у безодні кораблі –
В обіймах хвиль немає порятунку –
Так я знов захлинувшись у Тобі
Втону у порожнечі цих стосунків.

Не врятуєш ні словом ні поглядом,
Я втрачаю себе у Тобі
Наче в морі, у хвилях холодних,
Вмираю й не бачу землі…

Прокидаюсь одна серед ночі
Від того, що божевільно
Знов місяць дивиться в очі
Мої, неначе Сповідник

І в темній воді колише…
Ти забув мене!.. Як Ти міг??!
Як мати дитя в колисці,
Серед болю і тихих слів.

Караєш мене за примари,
За страчені мрії у сні,
Та немає страшнішої кари
Ніж бути без Тебе мені…

Втоплю любов у серці з горем,
Як у безодні тонуть кораблі,
Й захлинусь Тобою ,наче морем…

…….Ти забув мене……………….
……………………….Як ти міг……..


Рецензии
Чи може, і забув тебе хто, та не я...
Або хто розлюбив, якщо кохав...
Ти завше в серці, ластівко моя!
Тебе зустріти щастя мав...

Сонечко, ти завжди зворушуєш моє серце :)... аби ж ти трошки-трошки підросла, а я би не взрослішав...

Обнімаю!
З підтримкою,

Николай Цупренко   04.10.2008 11:49     Заявить о нарушении