Война...

"Війна... чужа війна... не буває чужої війни...
ти казав це лише робота...
я кажу що війна не може бути роботою...

Зупиніть нас! зупиніть... самогубство

Не йди від мене, най бий,
аж... не йди
Хоч кров мою? - ріж, пий
аж... не йди
будь злим, жорстоким, чужим
аж... не йди
будь добрим, ніжним, святим
аж... не йди.
Прощу, Забуду, Піду
Прокляну...
А хочеш? Благословлю
І... Піду.
Що ти? Пішов вже? туди?
Та не йди!!!
Маріє! Боже! Святі!...
Ми пішли...
чи прийшли..........................."


Рецензии