Дощ

Закохалась. Навіщо?
Вітром в серці страх свище.
Доля злі жарти має
Дражнить і забирає...

Крапля в річку пірнає...
Час в минуле стікає...
З ним тебе я втрачаю...
Біль в розмовах ховаю...

Світ дощами знов плаче
І здаєтья неначе
Співчуває, жаліє
Хоч сказати не вміє


Рецензии