Нав що?

Навіщо гра у почуття?
їй в спадок - сором каяття.
Навіщо ця безодня фраз?
Пустих стосунків парафраз...
Навіщо біль в наших серцях?
І безліч вчинків - в п'ястя цвях.
Навіщо Ти? І нащо Я?
І сліз гіркота...


Рецензии