Хочу...

Марю бажанням "малою" побути
Голос захриплий крізь відстань почути
Хочу з тобою світанок стрічати
Хочу до променів перших не спати
Тіла твого вагу й силу відчути
І у обіймах гарячих заснути
Хочу сміятись з тобою, купатись,
Хочу здолати свій сором й кохатись
Хочу з тобою в кохання пірнути
І про безгрішне минуле забути.
Марю бажанням "малою" побути
"Їду. Вдягайся" крізь відстань почути.
 


Рецензии