См х...

Сміх! Сміх. Сміх...
Останній дитячий гріх
Смійся ж!
Більше, більше, біль...
Біль... Біль? Біль!
Прийшов до нас поспіль
-Чуєш?
-Чую. Плач.
-Плач... Плач. Плач?
 Розпуки вільний грач
-Бач. Бач... Бач?
-Серця тріпоче м'яч
 Пульсує:"Кохаю...Люблю"
-Тебе я боготворю.
-Благаю, милий! Молю!
 не кидай мене
       Молю...

2001р
 


Рецензии