Ти ще один з тих...

Ти ще один з тих, хто втік
ти - лиш один з тих "не зміг"
в безмежності всесвіту Я
та сама що є, що змогла...

ти думав, що я свята,
а я БожеВІЛЬНАЯ -
бруд крові щоб вимити з вен
тавруюсь пекельним вогнем.

не знаю як вийшло, що я...
каліка душею й ...жива?...
скажи ліпше, любчику, ти
як смів мя лишити, піти?..

хоч знав, що нема вороття
иабуть, ти тікав від життя.


Рецензии