Тилькы не це

 
       - А МОЖЕ ЦЕ ЙКЫЙСЬ ДУРАЦЬКЫЙ РОЗГРЫШ?
       
       - НЕ.
       
       - НО ЯК ОЦЕ ПРОВИРЫТЫ?
       
       - ЛЫШЕ ПО СОБИ.
       
       - НО АКШО НЕ, ТО ЧО ЩОСЬ НЕ ЗМИНЯЕТЬСЯ?
       
       - ОЙ! НЕ БРЕШЫ.
       
       - НО НЬЧО Ж НЕ ПРЫБАВЛЯЕТЬСЯ!
       
       - ТЫ Ж ЧЮВСТВУЕШ В СОБИ КЩОСЬ НОВЕ!
       
       - ХИБА ЦЕ НОВЕ?
       
       - НУ ВОТ. Я ЩО КАЗАВ!
       
       - НЕ БУДЬ БОЖЕ ПРЫДЫРЙ! ЛУЧЧЕ ЯВЫСЬ!!
       
       - А Я ЩО РОБЛЮ?!
       
       - Я ЧГОСЬ НЕ ПАНИМАЮ!?
       
       - А КАК ЖЕ Ж!
       
       - НУ БОЖЕ! ТАК ТЫ МНИ ОБ'ЯСНЫ.
       
       - НО КАК??
       
       - РАНЬШЕ Ж Я ДОБРЕ ПАНИМАЛА!
       
       - НО ЦЕ НЕ ТКЕ Ж!
       
       - ТАК ПОСОВЕТУЙ ЩОСЬ!
       
       - .... ВЧЮЛА?
       
       - ХЬБА ЦЕ ТАК В ЦЁМУ ВАЖНО?!
       
       - ДЛЯ МЕНЕ ДА!
       
       - НУ А ДЛЯ МЕНЕ НИ!
       
       - КХТОСЬ МУСЫТЬ УСТУПИТЬ.
       
       - ХОЧЕШ ЩОБ Я?
       
       - ДДА.
       
       - НУ Й ЛАДНО.
       ННО. ТЫ ЦЕ СУРЙОЗНО?!
       АГГА.
       
       - НУ ВОТ ТЫ ЦЕ Й СКАЗАЛА!
       
       - ПИД ТВИМ НАЖЫММ!
       
       - АКАЯ РАЗНИЦА?
       ЙЁ НЕ БЫЛО БЫ ЕСЬЛИ Б..
 
       - ЦЕ БУЛО НАЯВУ.
       ТАК?
       
       - КОНЕЧЬНО.
       
       - Я ТЕЖ ТАК ДЮЙМ'Ю.
       ТАК ЧЁ ТЫ ТЯНЕШ?!
       
       - БО ЩЕ БАЮСЬ.
       
       - ЧОГО?!!
       
       - ОЙ! НЕ СКАЖУ.
       
       - ТЫ ЩО? - ЗНОВ ИЗДЁВАЕШСЯ?!
       
       - ....
       
       - ОЙ! БОЖ'Е! НО ЧО ТЫ В'VЖЕ ХОЧ ЩОСЬ НЕ ЗРОБШ?!
       Я ВЖЕ НЕ МОЖУ ТАК!
       НАЩО МНИ ЦЕ ТАКОЙ ЦЕНОЙ?!
       
       - НЕВЖЕ В'VЖЕ НЕ ВОЗМОЖНО ЩЕ ПОТЕРПЕТЬ?
       
       - ТЕРПЕТЬ ВСЕГДА ВОЗМОЖНО.
       ННО. МНЕ ПРОСТО СТЫДНО ЖИТЬ.
       
       - ДА. ТАК Й МАЕ БУТЫ АКШО З ТВГО ТЫ НЕМАЕ ТОЛКУ ДЛЯ ДРУГГХ.
       
       - ТАК ЩО МЕНИ РОБЫТЫ?
       
       - ЖДАТЫ МЕНЕ.
       
       - ОЙ! В МЕНЕ НЕМАЕ СЫЛ ВЖЕ ВОЗМУЩАТЫСЬ.
       
       - ТО Й ДОБРЕ!
       
       - ....
       
       - НЕ НАДА ТИЛЬКЫ ЗОБИЖАТЫСЬ.
       
       - ....
       
       - Й МОВЧАТЫ ТЕЖ.
       
       - А ЩО МЕНИ РОБЫТЬ??
       
       - ЖДАТЫ МЕНЕ.
       
       - А Я ЩО РОБЛЮ?!
       
       - ТЫ ПАНИКУЕШ!
       


Рецензии