Эх вы..

       - ЩО БУДЕМ ГОВОРЫТЫ?
       
       - ПРАВЫЛЬНО СТАВЫШ ВОПРОС.
       
       - И ВСЁ Ж?
       
       - ПРО ТО ИКЕ В'VЖЕ ЕСЬТЬ.
       
       - ИКЫМ Ж ВНО МАЕТ БЫТЬ ЩОБЫ МЕНИ ЁГО ОТТ Е VДРIЗНЫТЬ (отличить)?
       
       - VIДИММ (видимым).
       
       - РАЗВЕ Я VIЖЬЙЖЪ (вижу)?!
       
       - ДА. НО НЕ БАЧШЪ.
       
       - ЧОМУ?
       
       - БО ЗАНАВЪСЬ (занавес) ГЛЫЗЗАА ТВИ ЩЕ ЗАСТИЛАЕ.
       
       - ВИД МЕНЕ ЩОСЬ ЗАЛЕЖТЬ?
       
       - В'VЖЕ НИ.
       
       - А ВИД КЧОГО?
       
       - ВИД НАС ТИЛЬКЫ. И ОСОБЛЫВО ВИД СВЮРОНМНМОНО.
       
       - О! ЦЕЙ ОБ'ЯВЫВСЯ!
       
       - АЯКЖЕЖ.
       
       - НУ И ЧОМУ ТЫ БОЖЕ ЗНОВ ТЯГНЕШ?!!
       
       - ТА ЩОСЬ БАЮСЬ. А ВДРУГ.. СМА ЗНАЕШ ЩО.
       
       - ОЙ! ВПIЗНАЮ.
       
       - ТАК ТЫ ДВА РАЗЫ ВЖЕ НЕ ВПIЗНАЛА!
       
       - НО В ПТИМ ЖЕ ДОГАДАЛСЬ!
       
       - И ЩО МНИ З ТОГО?!
       
       - А ЩО ТБИ ТРЕБА?
       
       - О!
       
       - ОЙ! ЛАДНО. ЩОСЬ ТЫ ХЫТРУЕШ!
       
       - НЕЕ. Я НЕ РЕШАЮСЬ.


Рецензии