Чому?

Чому є любов, А серце страждає?
Чому я тебе так палко кохаю...?
Чому я одна,коли поруч зі мною?
Не знаю сама,бо винна в усьому

Я винна у тому,що так покохала
До краплі всю душу одному віддала
Тебе полюбила, на вік, до загину
І зранила серце, бо кров беззупину

Навіщо страждати, навіщо любить?
Навіщо ці ночі і дні,ніби мить?
Та як же без тебе,не можу і дня
Ти віра в майбутнє, ти все це життя!


Рецензии