Перлы

       
Я ТКЫЙ ЯК МЫ ВЖЕ.
       
Я ТКЫЙ ЯК ТЫ ЩЕ.
       
МЫ МАЕМ ВСЁ, НО НЕ УСЕ ЩЕ.
       
ВСЁ - ЦЕ КОЛЫ В ГОЛОВИ ЛЫШ.
       
УСЕ - КОЛЫ ТО, ЩО В ГОЛОВИ Е, ПАДАЕ З НЕБА.
И. ПРАМО В РУКЫ.
Й. БЕСПЛАТНО.
И. ВСИМ ХВАТАЕ.
И. ВСИ ВДОВОЛЕНИ.
И. ЦЕ НЕ УССЁ ЩЕ.
       
ТЫ Е ИЗ НАШЫХ, АЛЕ ЛАПУХ.
ЛАПУХ - ЦЕ ТОЙ, ЙКЫЙ ВУХЫ МАЕ, АЛЕ НЫМЫ НЕ ХЛОПАЕ.
БО ДЫХАТЫ БОИТЬСЯ.
БО. ЩЕ НЕ ВМИЕ СМИЯТЫСЯ.
НАД СОБОЮ, КОНЕЧЬНО.


Рецензии