Давно в колгоспi

Цигані табором стояли біля річки,
Свої багаття розпалили як ні хто,
В селі по хатах пропадали гроші, спічкі,
Та лотерейні всі квітки на спорт-лото.

Одна гадалка ворожила трактористу,
Що його карму розчиняє самогон.
Стояли табором цигані в полі чистом,
Та й їхні афта напарковані кругом.

Давно в колгоспі конокрадства не траплялось.
Підступний циган тихо йшов по бур'янам.
Ще тільки сонечко на зорьці розпалялось,
Вже зоотехнік похмєльоний пополам.

Вони продали недосвідченим туристам
За страшні гроші невставлючу конопель.
Цигані табором стояли по за містом,
А все ж в електрика в той день пропала дрєль.

5 березня 2006 р., 5:19:32


Рецензии