Про Бiллi, рейтинг та iмпiчмент

Мушу вам сказати, громадонько мила,
Таки телевізор – то велике діло!

От жили раніше – як в стіну горохом,
Що си в світі діє, не знали нітрохи.

А тепер вмикаю зранку і щоднини
Слухаю й дивлюся останні новини.

Там такі цікаві є матеріали –
Най ся заховають усі серіали.

От в американців вигадка столична,
Гра така, напевне, як її… імпічмент.

Бавляться у неї негри і студенти,
Щось ся причепили аж до президента.

І його мордують там уже віддавна,
Але їхній Біллі хлопець дуже справний.

Файний, кучерявий, нітрохи не лисий,
Тож дівки до нього як до меду лізуть.

Він у них, вважайте, ще в такому віці,
Що не дасть проходу ні бабі, ні дівці,

Якби й мені скинуть літ отак із тридцять,
Не пройшов би Біллі, щоб не зупиниться.

А одна була там особливо вперта,
От якось у нього і піднявся… рейтинг.

А вона із хлопом вчинила по-свинськи,
Вславилася в світі Моніка Левінськи!

Та хіба ж так роблять порядні дівчата,
Щоб собі сукенки навіть не попрати?

Через те зчинили скандал на півсвіта,
А в нього – жінка, а у нього – діти.

І мені ся серце начетверо крає,
Що такий хлопака файний пропадає.

Бо ота дівчина у суді на доказ
Описала людям те, що не на показ.

Та суддя не вірив вперто і затято,
І портрет словесний довелось складати.

Лиш одне не знаю – як вони всім залом
Той портрет звіряли із оригіналом!

Правда, потім справи в них пішли на краще,
Там також є люди мудрі і трудящі.

І обміркували отакі моменти,
Що функціонує рейтинг в президента.

От якби він падав і не піднімався,
Отоді б над ними цілий світ сміявся.

Так що передайте Хілларі і Біллі,
Що ганьби немає в чоловічій силі.

А якби вже зовсім вигнала дружина,
Приїжджайте, Біллі, до нас в Україну.

Президентом – дзуськи, в нас своїх багато,
Та в селі у мене чималенька хата.

Від жінок ми маєм величезну просьбу –
Щоб переобрати голову колгоспу.

Наш хай відпочине, хай посидить вдома,
Бо у нього рейтинг здавна нерухомий.

Плюньте на імпічмент, їжте хліб і сало.
За портрет словесний ми вас покохали.


Рецензии
И у нас не дума,
А садок дитячий.
Скрiзь однаково.

Нусиновмарк   02.10.2008 13:42     Заявить о нарушении
Дякую!
Анекдот є такий: питає онук дідуся, чому в Росії - дума, а в Україні - рада? Дід відповідає: а тому й рада, що не дума!
Воно їм треба - думати? А хіба є чим?
В Біллі хоч рейтинг піднімався, а в наших тільки пада. і рада. і не дума.

Леся Романчук   02.10.2008 21:16   Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.